2010. április 20., kedd

Na végre a kertemben töltök nappalt és éjjelt!
Megoldottam a felmerült problémákat. Mert ugye az mindíg van. Kellett víz, mosógép, villany, gáz szerelő. És képzeljétek most minden működik, mindent kihoztam. És imádok itt lenni. Most vagyok ott, ahol lennem kell! /Müller Péter után szabadon/

2010. április 14., szerda

Ime a gyöngyös kezdemények! A gyöngyhorgolások, ahol látszik, hogy több színből kell, érdemes készíteni. Nekem legalábbis ugy tünt. És egy kis peyote, ez egy medálféle lesz. Egy a lényeg, hogy olyan jó ezzel most foglalkozni. Hiszen egész télen a  lakásba zárva varrtam, és ha már késik a jóidő, mostmár muszáj valami mást készítenem. Biztosan voltatok úgy, hogy egy idő után többet ront az ember, mint készít. Akkor abba kell hagyni, vagy másba kell fogni.

2010. április 6., kedd








Hát ezeket varrtam a bársony táskát korábban, de a fotó most készült csak el. A zöldek meg egy kicsit sötétek. Nem véletlen tervezem évek óta, hogy tanulom a fotózást, de még nem fért bele az életembe. De mint tudjuk, nem adom fel!




Hát ilyenek a mostani virágaim! Gyönyörűek, és nagyon vártam őket, meg nagyon szeretem! Mindet! Lehet, hogy több lesz a kerti kép, mint a varrásos?