2010. május 27., csütörtök

takaró

Hát ilyen lett a takaróm! Ha megjelenik a Hírfoltokban a róla készült leírás, ide is felteszem. Mérete miatt nem tudtam igazán jó fotót készíteni, ezt nézzétek el nekem.

2010. május 22., szombat

Takaró

Ígértem nektek, hogy majd leírom a takarókészítés menetét. Ez most változik, mert a Hírfoltokban lesz az "Ötlettől a megvalósulásig...", ha lesz....Már írom!

2010. május 17., hétfő

Ilyen és hasonló zacsitartókat varrtam a kicsiknek. Eddig mindíg szanaszét voltak, és a nagy zacsik közé keveredtek. Na innentől rend lesz!

deréktámasz

Van nektek olyan ismerősötök, akiknek sokat fáj a dereka?Vagy nektek? Ez egy mobil deréktámasz, aminek a másik felén egy nehezék lóg. Ennek segítségével bárhol beállítható. Kaptam egy ilyet, és lekoppintottam, megvarrtam.

Rendesen esik az eső!

Vagy ez már nem is rendes? Szerintem nem. Napok óta az orromat sem tudom kidugni, mert lefagy. Május 17-én 8 fokot mutat a hőmérő. Ez ebben az időben orrlefagyó idő!! Igaz, így egy kicsit haladtam a varrással. A képeket leszedtem a gépről, és eltüntek. Majd mindjárt elővarázsolom.

Ha tudom. Ma ilyen elmaradt gépes dolgokat intézek, de nem minden sikerül.

2010. május 5., szerda


Ilyen volt a meggyfa, virágzáskor! Már nem ilyen, most éppen a moníliával küzdünk! A fa meg én! Remélem mi győzünk?!

Sajnos a hosszú hallgatásnak oka volt, bekapott a gépem vírust, meg a mobilnet nem egy gyors menet.  Azért majd irogatok.